Heyecan dorukta! Fransa da ki ilk pastacilik kursuma sayılı günler kaldı! 5 Mart aksamı eclair ve religieuse kursuna gidiyorummmmm! Merak etmeyin döndüğümde öğrendiğim her şeyi sizlere de yapacagım. Ama asıl bir diğer heyecanım 23 Mart'ta ki paskalya ürünleri kursu. İnanın burda paskalya o kadar guzel oluyor ki yani bence öyle oluyor, henüz göremedim ama olsun :) burada bol bol kursa gidip fransiz tatlılarına bir göz atacağım :) ama bunun dısında ekmeklerle de uğraşacağım ki yeni aldığım kitaba inanamazsınız! Burasının aynı zamanda bir yemek ve tatlı kitabı cenneti oldugunu söylemiş miydim? Eve götürmek icin hazırladığım valiz kitap dolu! Sanırım bundan sonra her sene Bordeaux ya geldigimde uğrayacağım yerler belli :) alacağım seyler coktan belli :)