Wednesday, January 16, 2013

La patisserie et Paul

Veeee bugun günlerden yine Paul. Aslına bakarsanız paul da ki herseyin çok güzel oldugunu söylemek zor, hatta tatlılar için oldukça ağır terimini bile kullanabiliriz. 2 gün önce aldığım çilekli tartı tereyağı aromasından yiyemedim ama dun aldığım moelleux chocolat oldukça güzeldi. Sanırım deneye deneye aralarından minik ve hos olanları zamanla sececeğim. Fransız tatlıları her ne kadar dillere destan olsa da bana gore inanın çok ağırlar ve benim gibi bir damak zevkiniz ve alışkanlıklarınız varsa kabullenmek çok zor! Bir çok seyde milfoy ve tereyağı kullanıyorlar. Tatlı anlayışları biraz farklı. İsin en güzel kısmı ise burda bir pastacilik kursu buldum. Onlara pasta nasıl yapılır öğretmeliyim. Karşınızda Paul dan bazı tatlılar...

Devamı gelecek,,.

Bises